De Drachtster Weizen heeft als fundament de granen tarwe en gerst. Het brouwwater bestaat uit zowel bronwater als grondwater. Het is een donkerblond, troebel bier met een mooie witte schuimkraag. Het aroma is fruitig waarbij de geur van banaantjes overheerst. Ruik maar eens de bananen van Chiquita en herken de overeenkomst! De volle smaak komt van de tarwe en ons bier heeft ook een klein zuurtje wat bij een typische Weizen hoort.
Twee kwaliteitshoppen en een autentieke weizengist geven dit bier zijn uiteindelijke identiteit.

Alcohol: 5,7%
Serveertemperatuur: 6 – 9 °C


De Cicho Amber Ale is gemaakt van lichte- en zwaar gebrande gerstemouten. Het is een kastanjebruin bier met een mooie schuimkraag. De geur is uniek: de geur van de cichoreiwortel met gebrande karamel. De smaak is karamelachtig en een stevige bitterheid. Ook dit bier heeft nagisting op de fles. Kies zelf of je je bier met of zonder depot wil drinken. Het gistdepot bevat vitamine B.Enkele Longneck_transparant_met_schaduw

Durf jij de uitdaging aan om de Cicho Amber Ale te drinken?

Alcohol: 6,0 %
Serveertemperatuur: 6 – 9 °C

Schenkinstructie
1. Maak de fles open met een goede flessenopener;
2. Pak een glas wat ‘bierschoon’ is. Dit houdt in dat het glas nog schoner is dan schoon. De schuimkraag is erg gevoelig voor verontreiniging, bv vet of pluisjes. Geen ‘vaatwasserglas’.
3. Houd het glas schuin en schenk het Koningshert langzaam  in en laat het langs de wand lopen;
4. Draai het dan langzaam rechtop. Door eerder of later het glas rechtop te draaien, kun je de dikte van de schuimkraag bepalen.