Sinds 2011 brouwen we speciaalbieren. Wat begonnen is als een gezamelijke hobby, is nu uitgegroeid tot professionele verkoop. Daar zijn we ontzettend trots op. We zijn begonnen met kleine brouwsels van 10 a 20 liter. Dit gebeurde eerst op een elektrische Kochstar. Na verloop van tijd schaften we steeds betere brouwspullen aan. We schakelden snel over op een professionele Speidel Braumeister. Er werden eigen recepten bedacht en gebrouwen. Het recept en het proces werd nauwkeurig ingevoerd en bijgehouden met brouwsoftware. Discussieavonden bij brouwerijvereniging De Koperen Tsjettel en (inter)nationale brouwliteratuur brachten ons op een hoog brouwniveau. In 2013 hebben we een 3-daagse opleiding gevolgd bij de Stichting Bier Opleidingen Nederland (STIBON). Deze opleiding werd voornamelijk geleid door een internationale bierkeurmeester en de meesterbrouwer van de Gulpener Brouwerij. We hebben met vlag en wimpel het theorie- en proefexamen gehaald. Sindsdien zijn we bierambassadeurs van Nederland.

Wie zijn we

Binnenkort volgt hier een aanpassing.