Nog geen reacties

Aan de slag met James’ Brewery

Ik ben een samenwerking gestart met de Eric en Ed van James’ Bistro & Bar in Drachten. We gaan een brouwerij bouwen! In deze brouwerij maak ik nieuwe James’ bieren maar natuurlijk ook Koningshert. Een droom!

We hebben al behoorlijk geïnvesteerd in de brouwzolder. Zo is de vloer gelegd en is de constructie verstevigd om de brouwinstallatie te kunnen dragen. Je hoort het goed, de installatie komt op de 1e verdieping. Vanaf de bar heb je hier straks prachtig zicht op! Om die heerlijke James’ bieren te maken, is €55.000 nodig voor: hét brouwhuis van 250 / 300 liter, schrootmolen, gisttanks, pomp, boiler en het nodige installatiewerk.

Het vervelende virus helpt niet mee maar we laten onze droom hierdoor niet verjagen! Daarom zijn we nu een crowdgunning gestart. Met jouw bijdrage gaat die James’ Brewery er komen, zodat heel Drachten straks kan genieten van heerlijk eigen gebrouwen biertjes in een belevingsrestaurant wat z’n weerga niet kent. Je kunt nu Key Member worden waarbij je bijdrage een rendement heeft van meer dan 10%. Je ontvangt onder andere 10 cadeaubonnen van 50 euro per stuk + eentje gratis. Klik op deze knop voor meer informatie:

Of kijk op www.jamesbrewery.nl voor meer informatie. Word Key Member en help ons dit in Drachten te realiseren. Dan drink ik met jou straks een biertje in de brouwerij.
James’ Brewery

Met gastvrije groet,

Wilmer

Plaats een reactie