Nog geen reacties

BOTANIC: lancering zaterdag 28 september

Beste liefhebbers van Koningshert,

Vorig jaar hebben jullie de generale repetitie van de Botanic kunnen proeven. Ik had 25 kg bierflesjes meegenomen uit Sunderland. In Sunderland heb ik drie weken gewerkt en gesleuteld aan een perfect recept en een aantal proefbatches. Na veel rekenwerk en het bestellen van de juiste ingrediënten is aankomende zaterdag 28/9 de grande finale: De Nederlandse batch is klaar en gereed voor consumptie! Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden.

Het etiket is weer gemaakt door onze hofleverancier voor etiketdesign, Hatogkrøller. Zie je de gersthalmen groeien uit de barcodes? Voor deze speciale editie hebben we gekozen voor een iets andere etiketopzet. Natuurlijk is het Drachtster hert een zekerheidje. De tekst kunnen jullie vanaf zaterdag lezen.

Stop the traffik! Mensen mogen niet gekocht worden. Koningshert doneert met het nieuwe bier “BOTANIC” bij elk verkocht biertje 25 cent aan StopTheTraffik. Dat komt neer op 750 euro bij elke 1000 liter. Voorbeeld van human traffic: er zijn op dit moment meer dan 200,000 kwetsbare vrouwen die via mensenhandel
vastzitten in de spinnerijen, weverijen en verfhuizen in Tamil Nadu (India). Zij worden hier uitgebuit en mishandeld.Koningshert Botanic is vanaf zaterdag 28 september te koop bij o.a. Mitra Breeuwsma en Grandcafé ‘t Smelnehûs. Meer verkooppunten volgen. Weet je een goed verkooppunt waarmee je connecties hebt, ik hoor het graag.

Lanceringsfeest Botanic
Zaterdag 28 september vanaf 21:00 uur
Live muziek met lekkere hapjes
Locatie: Grandcafé ‘t Smelnehûs in Drachten

Met gastvrije groet,

Wilmer

Plaats een reactie