5

Etiket en het logo is klaar!

Beste mensen…….het etiket en het logo is klaar! Onze naam voor het bier is: Koningshert. Het logo is een afgeleide van het Wapen van Smallingerland. In 1818 stelde de Hoge raad van Adel de officiële omschrijving van het gemeentewapen vast:

“Van zilver, beladen met vijf groene boomen staande op eenen natuurlijken voorgrond, langs welke heen springt een hert van keel. Het schild gedekt met een kroon van goud.“

De combinatie van het hert met de kroon bracht ons op de naam Koningshert. Ons hert is een levensecht hert en is geschilderd door Hanny de Beer uit Drachten. Het etiket is ontworpen door de mannen van Hatogkroller uit Leeuwarden. De combinatie van echt schilderwerk met de hand samen met digitaal designwerk komt hier heel goed uit de verf.

De etiketten worden volgende week gedrukt en we hebben ze dan 1 augustus in ons bezit. Dan gaan we ze met een kleine machine op de flessen plakken. Op de foto zie je een impressie van ons etiket op de uitverkoren longnecks.

We beseffen dat jullie dorst krijgen. Graag nog even geduld. Medio augustus zijn ze te verkrijgen. De precieze datum verschijnt op dit platform.

Reacties ( 5 )

 1. Beantwoorden
  roland says:

  Mooi hoor!

 2. Beantwoorden
  Sobbe says:

  De website en alles ziet er goed uit!
  Ik heb zin om Koningshert een keer te proeven!

Plaats een reactie