2

In de media 1

Het gaat sinds gister bijzonder snel met de aandacht vanuit kranten en tv. In de onlinekranten zijn al verschillende artikels over ons gepubliceerd. Als je googled op Koningshert vind je ze al. Vandaag is er een leuk bericht geplaatst in de Leeuwarder Courant – Fryslan. Een paar gasten die altijd zaterdagochtend in het Smelnehus komen voor hun wekelijkse portie bitterballen, hebben dit nieuws ontdekt. We willen de betreffende redacteuren hierbij bedanken!

Vanmiddag heeft Marijke van der Hoek, BREEDUIT Smallingerland, Kees en ik een interview afgenomen. Friso wist dit gebeuren op de foto te zetten. De aandachtige kijker ziet iets merkwaardigs op deze foto. Wie het weet gaat door voor de koelkast.
Een erg leuk gesprek met de nodige lekkere drankjes verzorgt door onze gastheer. In de week van 15 augustus zal dit artikel in de BREEDUIT verschijnen!

Tot zover. We wensen iedereen een goede voortzetting van dit weekend. Vanaf 15 augustus is het Koningshert te krijgen bij ‘ t Smelnehus en Mitra Geertsma.

Reacties ( 2 )

  1. Beantwoorden
    A.Woudwijk says:

    Heel merkwaardig ; Wilmer lijkt hier wel een rosé te drinken!

  2. Beantwoorden
    Wilmer Woudwijk says:

    Dat klopt. De medewerkers van Smelnehus hebben wel humor 😉

Plaats een reactie