Nog geen reacties

Klaverjasbier bij het Drachtster Klaverjastoernooi 2016

De Drachtsterbrouwers kregen een tijdje terug een bijzondere opdracht: maak een toegankelijk amberbier met een lage bitterheid en een vriendelijk alcoholpercentage voor de Drachtster klaverjasser. De opdracht werd gegeven door het bestuur van het Drachtster Klaverjastoernooi. Dit toernooi bestond afgelopen zaterdag 10 jaar en dat was een goede reden voor een speciale actie!
Klaverjasbier
Voor deze speciale editie werd 200 liter gebrouwen met de naam Klaverjasbier. Het toernooi is in Drachten en omstreken erg populair en heeft een spelersarsenaal van 48 mensen. Naast vleesprijzen en een paar mooie bekers waren er ook bierprijzen te winnen.Een gezellig en sociaal spelersveld maakt dit toernooi altijd tot een groot succes. Op www.drachtsterklaverjastoernooi.nl vind je meer informatie over dit jaarlijks terugkerende toernooi.
Drachtster Klaverjastoernooi 2016
Dat het Klaverjasbier in de smaak viel werd duidelijk doordat het grootste deel op deze avond werd opgedronken. Een overige deel wordt binnenkort exclusief verkocht bij de Mitra in Drachten. Houd onze facebook in de gaten wanneer de verkoop van start gaat.
Klaverjasbier

Plaats een reactie